Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

9. marts 2020

Mistanke om passagerer med coronavirus på flyet fra Danmark mod Kangerlussuaq

To passagerer på det fly fra Danmark, der er landet i Kangerlussuaq, er muligvis smittet med coronavirus. Derfor er de relevante myndigheder gået i gang med de aftalte procedurer på området.

Air Greenlands fly fra Danmark er netop landet i Kangerlussuaq. Ombord er der to passagerer, der er mistænkt for at være smittet med coronavirus.

 

De relevante myndigheder er derfor gået i gang med de aftalte procedurer på området.

 

Af hensyn til den øvrige befolknings sundhed og sikkerhed er flyet blevet kørt over på sydpladsen i Kangerlussuaq lufthavn, mens landslægen og sundhedsvæsenet i samarbejde med Grønlands Politi vurderer, hvilke praktiske foranstaltninger, der skal gøres.

 

Epidemikommissionen er nedsat, og situationen vil blive håndteret herfra.

 

Grønlands Politi opdaterer med en ny pressemeddelelse, så snart vi har yderligere informationer. Vi har intet yderligere for nuværende.

Pressekontakt

Presse- og kommunikationsmedarbejder Camilla Palmann

E-mail: CPA013@politi.dk

Telefon: 365144

Flere nyheder

3. juli 2020

Grønlands Politi

3,5 års anstalt for vold med døden til følge i Narsaq

Grønlands Landsret skærpede i går foranstaltningen i en sag, hvor en ældre mand var afgået ved døden 14 dage efter et voldeligt overfald.

2. juli 2020

Grønlands Politi

Dom for drab og omfattende museumshærværk i Tasiilaq

En 42-årig mand blev en morgen i oktober 2019 fundet bevidstløs og stærkt nedkølet i Tasiilaq og afgik dagen efter ved døden. I går blev en mand i midten af 20’erne dømt for at have dræbt den 42-årige og stjålet hans mobiltelefon. Han blev også dømt for deltagelse i hærværk mod Ammassalik Lokalmuseum med skader på inventar og kunstgenstande for over 700.000 kr., hvor to andre i forvejen var dømt.

29. maj 2020

Grønlands Politi

Tilliden til Grønlands Politi er høj og er steget i hele landet

En ny tryghedsundersøgelse for Grønland er netop blevet offentliggjort. Undersøgelsen viser, at tilliden til politiet i Grønland er stigende i hele landet, og at trygheden ligger på samme høje niveau som sidste år.

Nej tak til cookies