Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

9. marts 2020 15:52

Mistanke om passagerer med coronavirus på flyet fra Danmark mod Kangerlussuaq

To passagerer på det fly fra Danmark, der er landet i Kangerlussuaq, er muligvis smittet med coronavirus. Derfor er de relevante myndigheder gået i gang med de aftalte procedurer på området.

Air Greenlands fly fra Danmark er netop landet i Kangerlussuaq. Ombord er der to passagerer, der er mistænkt for at være smittet med coronavirus.

 

De relevante myndigheder er derfor gået i gang med de aftalte procedurer på området.

 

Af hensyn til den øvrige befolknings sundhed og sikkerhed er flyet blevet kørt over på sydpladsen i Kangerlussuaq lufthavn, mens landslægen og sundhedsvæsenet i samarbejde med Grønlands Politi vurderer, hvilke praktiske foranstaltninger, der skal gøres.

 

Epidemikommissionen er nedsat, og situationen vil blive håndteret herfra.

 

Grønlands Politi opdaterer med en ny pressemeddelelse, så snart vi har yderligere informationer. Vi har intet yderligere for nuværende.

 

Flere nyheder

18. januar 2021

Grønlands Politi

Grønlands Politi offentliggør ny rapport om barrierer for anmeldelse

Baggrund for mørketal belyst i ny rapport

18. december 2020

Grønlands Politi

Rådet for Grønlands Retsvæsen offentliggør rapport om kriminalitetsmønsteret i Grønland

På baggrund af statistik fra Grønlands Politi, har Britta Kyvsgaard udarbejdet en rapport efter opdrag fra Rådet for Grønlands Retsvæsen, der beskriver kriminalitetsudviklingen i Grønland, dens art og omfang, samt lovovertrædelsernes geografiske og demografiske fordeling.

26. oktober 2020

Grønlands Politi

Mand fundet død i Nanortalik - Fire personer er tilbageholdt

Politiet modtog lørdag morgen kl. 05:20 en anmeldelse om, at en livløs person lå på gaden ved adressen Tukingasoq i Nanortalik. Politiet og sundhedsvæsenets personale blev med det samme tilkaldt til stedet, hvor de kunne bekræfte, at manden var død. Der er tale om en mand i midten af 40’erne fra Nanortalik.