Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

9. marts 2020

Mistanke om passagerer med coronavirus på flyet fra Danmark mod Kangerlussuaq

To passagerer på det fly fra Danmark, der er landet i Kangerlussuaq, er muligvis smittet med coronavirus. Derfor er de relevante myndigheder gået i gang med de aftalte procedurer på området.

Air Greenlands fly fra Danmark er netop landet i Kangerlussuaq. Ombord er der to passagerer, der er mistænkt for at være smittet med coronavirus.

 

De relevante myndigheder er derfor gået i gang med de aftalte procedurer på området.

 

Af hensyn til den øvrige befolknings sundhed og sikkerhed er flyet blevet kørt over på sydpladsen i Kangerlussuaq lufthavn, mens landslægen og sundhedsvæsenet i samarbejde med Grønlands Politi vurderer, hvilke praktiske foranstaltninger, der skal gøres.

 

Epidemikommissionen er nedsat, og situationen vil blive håndteret herfra.

 

Grønlands Politi opdaterer med en ny pressemeddelelse, så snart vi har yderligere informationer. Vi har intet yderligere for nuværende.

Pressekontakt

Presse- og kommunikationsmedarbejder Camilla Palmann

E-mail: CPA013@politi.dk

Telefon: 365144

Flere nyheder

7. august 2020

Grønlands Politi

28-årig mand idømt forvaring og fundet skyldig i 20 forhold i Grønlands Landsret

Grønlands Landsret dømte i går en 28-årig mand, der oprindeligt kommer fra Maniitsoq, til forvaring på ubestemt tid. Manden blev af Landsretten fundet skyldig i alle de 20 forhold, som han var tiltalt for – heriblandt flere forhold om grov vold, trusler mod adskillige personer og flere seksuelle krænkelser af børn.

27. juli 2020

Grønlands Politi

Landsretten slog hårdt ned på sager om voldtægt og kønsligt forhold til barn

I sidste uge faldt der dom i en række ankesager, der blev behandlet i Grønlands Landsret. Landsretten skærpede foranstaltningen i en voldtægtssag, hvor en mand havde voldtaget sin 15-årige niece og i anden en sag, hvor en 18-årig havde samleje med en mindreårig.

20. juli 2020

Grønlands Politi

Politiets opråb til borgerne: Pas på jer selv og hinanden på vandet!

Grønlands Politi har stor fokus på sikkerhed til søs og opfordrer alle til sikker og ansvarlig sejlads. Emnet bliver ikke mindre vigtigt efter weekendens hændelser, hvor politiet har haft flere eftersøgningsaktioner til søs og sager og om spiritussejlads. Natten til søndag havde politiet en sag om spiritussejlads ved Nuuk, der kostede en ung kvinde i midten af 20’erne livet. På baggrund af weekendens hændelser vil Grønlands Politi igen opfordre borgerne til at passe på sig selv og hinanden på vandet.

Nej tak til cookies