Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

9. marts 2020 15:52

Mistanke om passagerer med coronavirus på flyet fra Danmark mod Kangerlussuaq

To passagerer på det fly fra Danmark, der er landet i Kangerlussuaq, er muligvis smittet med coronavirus. Derfor er de relevante myndigheder gået i gang med de aftalte procedurer på området.

Air Greenlands fly fra Danmark er netop landet i Kangerlussuaq. Ombord er der to passagerer, der er mistænkt for at være smittet med coronavirus.

 

De relevante myndigheder er derfor gået i gang med de aftalte procedurer på området.

 

Af hensyn til den øvrige befolknings sundhed og sikkerhed er flyet blevet kørt over på sydpladsen i Kangerlussuaq lufthavn, mens landslægen og sundhedsvæsenet i samarbejde med Grønlands Politi vurderer, hvilke praktiske foranstaltninger, der skal gøres.

 

Epidemikommissionen er nedsat, og situationen vil blive håndteret herfra.

 

Grønlands Politi opdaterer med en ny pressemeddelelse, så snart vi har yderligere informationer. Vi har intet yderligere for nuværende.

Pressekontakt

Presse- og kommunikationsmedarbejder Camilla Palmann

E-mail: CPA013@politi.dk

Telefon: 365144

Flere nyheder

26. oktober 2020

Grønlands Politi

Mand fundet død i Nanortalik - Fire personer er tilbageholdt

Politiet modtog lørdag morgen kl. 05:20 en anmeldelse om, at en livløs person lå på gaden ved adressen Tukingasoq i Nanortalik. Politiet og sundhedsvæsenets personale blev med det samme tilkaldt til stedet, hvor de kunne bekræfte, at manden var død. Der er tale om en mand i midten af 40’erne fra Nanortalik.

28. september 2020

Grønlands Politi

Eftersøgning med positivt udfald: Mand og kvinde blev fundet og reddet nordøst for Nanortalik

(Udsendt til pressen fredag d. 11. august 2020) To personer – en mand og en kvinde - sejlede fra Nanortalik mod Saarloq i en jolle, da de pludselig mistede orienteringen og løb tør for brændstof. Heldigvis havde de fortalt et familiemedlem, hvor de skulle hen, og hvornår de ville komme tilbage fra sejlturen. Da de ikke var vendt hjem søndag som aftalt, henvendte familiemedlemmet sig til politiet mandag morgen, hvor en eftersøgning blev opstartet. De to personer blev i dag fundet i god behold og blev fløjet til Qaqortoq.

28. september 2020

Grønlands Politi

Mand idømt 1 år og 9 måneders anstalt for grove seksuelle krænkelser mod mindreårig steddatter

(Udsendt til pressen mandag d. 14. august 2020) En mand i starten af 30’erne fra Ittoqqortoormiit blev i går i Sermersooq Kredsret idømt 1 år og 9 måneders anstaltsanbringelse for i flere år fra 2010 til 2018 at have begået grove seksuelle krænkelser mod sin daværende steddatter.