Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

4. januar 2019

Nedstyrtningsrapport for alvorlige fjeldskred i Grønland offentliggjort

Grønlands Selvstyre har i dag den 4. januar 2019 offentliggjort en nedstyrtningsrapport, som indeholder foreløbige risikovurderinger i forhold til alvorlige fjeldskred i hele Grønland.

Med baggrund i fjeldskredet i Karratfjord den 17. juni 2017 besluttede Grønlands Selvstyre, at risikoen for alvorlige fjeldskred skulle undersøges nærmere, da borgernes sikkerhed selvsagt er højeste prioritet.

Du kan læse nærmere om undersøgelsens resultater i rapporten i linket nedenfor. 

 

 

Pressekontakt

Presse- og kommunikationsmedarbejder Camilla Palmann

E-mail: CPA013@politi.dk

Telefon: 365144

Flere nyheder

4. februar 2019

Grønlands Politi

Savnet familie fundet død

Aasiaat Politi har fundet den familie, der blev meldt savnet den 27. november 2018, da de sejlede ud i deres jolle mellem Aasiaat og Niaqornaarsuk. Jollen blev fundet ved bunden af Amitsuarssuk-fjorden sydøst for Aasiaat. I nærheden af jollen blev den savnede familie fundet døde.

4. januar 2019

Grønlands Politi

Nuuk-borger omkommet i tragisk togulykke på Storebaelt

En af de otte omkomne i den tragiske togulykke på Storebælt onsdag morgen d. 3. januar 2019, var 30-årige Kasper Brix Bærndt, som var bosat i Nuuk.

2. november 2018

Grønlands Politi

Mand idømt forvaring for to tilfælde af både voldtægt og drabsforsøg

En mand i midten af 20’erne er i dag ved Grønlands Landsret blevet idømt forvaring på ubestemt tid i Danmark for blandt andet den 1. marts 2017 at have overfaldet to kvinder med henblik på både at voldtage og dræbe dem. Landsrettens dom var en stadfæstelse af Sermersooq Kredsrets dom af 13. august 2018.

Nej tak til cookies