Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

4. februar 2019

Savnet familie fundet død

Aasiaat Politi har fundet den familie, der blev meldt savnet den 27. november 2018, da de sejlede ud i deres jolle mellem Aasiaat og Niaqornaarsuk. Jollen blev fundet ved bunden af Amitsuarssuk-fjorden sydøst for Aasiaat. I nærheden af jollen blev den savnede familie fundet døde.

Politiet i Aasiaat modtog i lørdags en anmeldelse om, at der var fundet en jolle ved bunden af Amitsuarssuk-fjorden sydøst for Aasiaat. Denne jolle skulle være identisk med den jolle som tre personer var sejlet ud mellem Aasiaat og Niaqornaarsuk den 27. november 2018. På daværende tidspunkt blev der iværksat en stor eftersøgning hen over seks dage, uden fund af jollen eller personerne. 

Politiet tog lørdag formiddags til stedet på snescooter for at undersøge forholdet. I nærheden af jollen blev der fundet tre lig svarende til de savnede: En voksen kvinde, en voksen mand samt et barn på 1-2 år. Der blev fundet identifikationspapirer, som bekræfter deres identitet. 
Pårørende er underrettet. 
 

Pressekontakt

Presse- og kommunikationsmedarbejder Camilla Palmann

E-mail: CPA013@politi.dk

Telefon: 365144

Flere nyheder

1. maj 2019

Grønlands Politi

Grønlands Politi forlænger fristen til at køre med pigdæk

Grundet vejrmæssige forhold forlænges fristen til at køre med pigdæk i Avannaata og Qeqertalik Kommunia.

11. april 2019

Grønlands Politi

Tak til borgerne i Aasiaat for at yde hjælp i forbindelse med færdselsuheld

Borgerne i Aasiaat stimlede sammen og hjalp en tilskadekommen borger med at komme fri fra bilen, da hun var blevet påkørt af en personbil og sad fastklemt under den.

11. april 2019

Grønlands Politi

Signe modtager Ingbøl-trofæet for helteværdig redningsaktion

Signe Ravn-Højgaard reddede sin vens liv – nu hædres hun med Redningsmedailleselskabets Ingbøl-trofæ. Trofæet gives til personer, der har udvist heltemod, og hvor hensynet til eget liv og førlighed er tilsidesat for at hjælpe mennesker, der er i vanskelligheder.

Nej tak til cookies