Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

4. februar 2019

Savnet familie fundet død

Aasiaat Politi har fundet den familie, der blev meldt savnet den 27. november 2018, da de sejlede ud i deres jolle mellem Aasiaat og Niaqornaarsuk. Jollen blev fundet ved bunden af Amitsuarssuk-fjorden sydøst for Aasiaat. I nærheden af jollen blev den savnede familie fundet døde.

Politiet i Aasiaat modtog i lørdags en anmeldelse om, at der var fundet en jolle ved bunden af Amitsuarssuk-fjorden sydøst for Aasiaat. Denne jolle skulle være identisk med den jolle som tre personer var sejlet ud mellem Aasiaat og Niaqornaarsuk den 27. november 2018. På daværende tidspunkt blev der iværksat en stor eftersøgning hen over seks dage, uden fund af jollen eller personerne. 

Politiet tog lørdag formiddags til stedet på snescooter for at undersøge forholdet. I nærheden af jollen blev der fundet tre lig svarende til de savnede: En voksen kvinde, en voksen mand samt et barn på 1-2 år. Der blev fundet identifikationspapirer, som bekræfter deres identitet. 
Pårørende er underrettet. 
 

Pressekontakt

Presse- og kommunikationsmedarbejder Camilla Palmann

E-mail: CPA013@politi.dk

Telefon: 365144

Flere nyheder

4. januar 2019

Grønlands Politi

Nedstyrtningsrapport for alvorlige fjeldskred i Grønland offentliggjort

Grønlands Selvstyre har i dag den 4. januar 2019 offentliggjort en nedstyrtningsrapport, som indeholder foreløbige risikovurderinger i forhold til alvorlige fjeldskred i hele Grønland.

4. januar 2019

Grønlands Politi

Nuuk-borger omkommet i tragisk togulykke på Storebaelt

En af de otte omkomne i den tragiske togulykke på Storebælt onsdag morgen d. 3. januar 2019, var 30-årige Kasper Brix Bærndt, som var bosat i Nuuk.

2. november 2018

Grønlands Politi

Mand idømt forvaring for to tilfælde af både voldtægt og drabsforsøg

En mand i midten af 20’erne er i dag ved Grønlands Landsret blevet idømt forvaring på ubestemt tid i Danmark for blandt andet den 1. marts 2017 at have overfaldet to kvinder med henblik på både at voldtage og dræbe dem. Landsrettens dom var en stadfæstelse af Sermersooq Kredsrets dom af 13. august 2018.

Nej tak til cookies