Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

4. februar 2019 13:33

Savnet familie fundet død

Aasiaat Politi har fundet den familie, der blev meldt savnet den 27. november 2018, da de sejlede ud i deres jolle mellem Aasiaat og Niaqornaarsuk. Jollen blev fundet ved bunden af Amitsuarssuk-fjorden sydøst for Aasiaat. I nærheden af jollen blev den savnede familie fundet døde.

Politiet i Aasiaat modtog i lørdags en anmeldelse om, at der var fundet en jolle ved bunden af Amitsuarssuk-fjorden sydøst for Aasiaat. Denne jolle skulle være identisk med den jolle som tre personer var sejlet ud mellem Aasiaat og Niaqornaarsuk den 27. november 2018. På daværende tidspunkt blev der iværksat en stor eftersøgning hen over seks dage, uden fund af jollen eller personerne. 

Politiet tog lørdag formiddags til stedet på snescooter for at undersøge forholdet. I nærheden af jollen blev der fundet tre lig svarende til de savnede: En voksen kvinde, en voksen mand samt et barn på 1-2 år. Der blev fundet identifikationspapirer, som bekræfter deres identitet. 
Pårørende er underrettet. 
 
 

22. december 2023

Grønlands Politi

62-årig mand dømt for spiritussejlads i principiel afgørelse i landsretten

Grønlands Landsret fandt onsdag den 20. december en 62-årig mand skyldig i en sag om spiritussejlads. Dommen er principiel, da den sidestiller spiritussejlads med spirituskørsel.

19. december 2023

Grønlands Politi

Nu får alle kommuner i Grønland samme hastighedsbegrænsninger

Efter dialog mellem Grønlands Politi og alle landets kommuner er det besluttet at lave en fælles bekendtgørelse, der ensretter hastighedsgrænserne i samtlige kommuner fra 1. januar 2024.

18. december 2023

Grønlands Politi

18-årig mand idømt 10 års anstaltsanbringelse for drab i Qasigiannguit

Qaasuitsoq Kredsret fandt i dag en 18-årig mand skyldig i at have skudt og dræbt en mand i december sidste år. Den tiltalte blev idømt 10 års anstaltsanbringelse.