Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

26. oktober 2020 21:26

Mand fundet død i Nanortalik - Fire personer er tilbageholdt

Politiet modtog lørdag morgen kl. 05:20 en anmeldelse om, at en livløs person lå på gaden ved adressen Tukingasoq i Nanortalik. Politiet og sundhedsvæsenets personale blev med det samme tilkaldt til stedet, hvor de kunne bekræfte, at manden var død. Der er tale om en mand i midten af 40’erne fra Nanortalik.

Politiet efterforsker sagen som drab og har anholdt fire mænd, som er sigtet for manddrab. Alle de sigtede blev søndag fremstillet i grundlovsforhør i Kujalleq Kredsret.

Retten besluttede at tilbageholde de fire personer. To af de sigtede er under 18 år og er derfor tilbageholdt i surrogat. Politiet kan oplyse, at de fire personer er tilbageholdt i 25 dage.

Sagen efterforskes fortsat, og der er blevet tilkaldt assistance fra to af lokalstationerne i området samt fra Rigspolitiets National Kriminaltekniske Center. To kriminalteknikere samt en obducent vil i morgen ankomme til Nanortalik og bistå Grønlands Politi med efterforskningen.

Af hensyn til efterforskningen af sagen har politiet ikke yderligere kommentarer for nuværende.

 

22. december 2023

Grønlands Politi

62-årig mand dømt for spiritussejlads i principiel afgørelse i landsretten

Grønlands Landsret fandt onsdag den 20. december en 62-årig mand skyldig i en sag om spiritussejlads. Dommen er principiel, da den sidestiller spiritussejlads med spirituskørsel.

19. december 2023

Grønlands Politi

Nu får alle kommuner i Grønland samme hastighedsbegrænsninger

Efter dialog mellem Grønlands Politi og alle landets kommuner er det besluttet at lave en fælles bekendtgørelse, der ensretter hastighedsgrænserne i samtlige kommuner fra 1. januar 2024.

18. december 2023

Grønlands Politi

18-årig mand idømt 10 års anstaltsanbringelse for drab i Qasigiannguit

Qaasuitsoq Kredsret fandt i dag en 18-årig mand skyldig i at have skudt og dræbt en mand i december sidste år. Den tiltalte blev idømt 10 års anstaltsanbringelse.