Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

23. september 2019 20:05

Ny rapport om seksualforbrydelser mod børn og unge i Tasiilaq

Et af vores fokusområder i Grønlands Politi er at nedbringe antallet af seksuelle overgreb mod børn og unge. Vi har derfor udarbejdet en rapport, som kortlægger seksualforbrydelser mod børn og unge i Tasiilaq.

Rapporten skal bl.a. tilvejebringe et mere præcist overblik over misbrugets omfang og danne grundlag for myndighedernes videre indsats. Du kan læse hele rapporten og vores videre anbefalinger på vores hjemmeside gennem linket nedenfor.

 

Læs rapporten her.

 
 

13. maj 2024

Grønlands Politi

Ekspedition stoppet i Nationalparken

En ekspedition har af Naalakkersuisut fået afslag på en ansøgning om at færdes på indlandsisen og i Nationalparken i Nord- og Østgrønland. Arktisk Kommando og Grønlands Politi har derfor i samarbejde afvist ekspeditionen indrejse i Nationalparken

22. december 2023

Grønlands Politi

62-årig mand dømt for spiritussejlads i principiel afgørelse i landsretten

Grønlands Landsret fandt onsdag den 20. december en 62-årig mand skyldig i en sag om spiritussejlads. Dommen er principiel, da den sidestiller spiritussejlads med spirituskørsel.

19. december 2023

Grønlands Politi

Nu får alle kommuner i Grønland samme hastighedsbegrænsninger

Efter dialog mellem Grønlands Politi og alle landets kommuner er det besluttet at lave en fælles bekendtgørelse, der ensretter hastighedsgrænserne i samtlige kommuner fra 1. januar 2024.