Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

15. marts 2023 14:25

Tragisk hændelse var årsagen til 32-årigs død

Mandag blev en person fundet død i en snedrive i Nuuk, som efterfølgende har vist sig at være den 32-årige Amos Jonassen, der blev meldt savnet i december. Ligsynet og de efterfølgende undersøgelser har vist, at der ikke ligger en kriminel handling bag.

Mandag eftermiddag fandt fire børn en død person i sneen ved blok 17 på Radiofjeldet i Nuuk. Efter en nærmere undersøgelse viste det sig, at der var tale om den 32-årige mand Amos Jonassen, der blev meldt savnet den 7. december 2022.

 

Tirsdag formiddag blev der afholdt ligsyn, som sammenholdt med undersøgelser fra findestedet konkluderende, at manden var afgået ved døden som følge af en tragisk hændelse, som politiet ikke kan uddybe nærmere af hensyn til mandens pårørende.

 

Børnene, der fandt den afdøde, blev tilbudt krisehjælp umiddelbart efter fundet, fortæller politikommissær Malik Sandgreen, der er leder af efterforskningssektionen i Grønlands Politi:

 

”Det er selvfølgelig en voldsom oplevelse for børn at finde en livløs person på den måde, så der blev hurtigt taget hånd om dem efterfølgende. De fik tilbudt psykologisk krisehjælp for at få talt episoden godt igennem og ruste familien til de reaktioner, der kan opstå i kølvandet på sådan en oplevelse.”

 

Grønlands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

 

Flere nyheder

23. marts 2023

Grønlands Politi

20-årig mand tilbageholdt i 28 dage for skyderi i Narsaq

En 20-årig mand blev onsdag anholdt efter at have skudt mod en helikopter og nogle bygninger i Narsaq, hvor fem personer kom til skade. Manden er netop blevet tilbageholdt i 28 dage.

23. marts 2023

Grønlands Politi

Kvinde i Tasiilaq idømt otte års anstaltsanbringelse for drab på ægtemand

Sermersooq Kredsret i Tasiilaq idømte onsdag en 42-årig kvinde otte års anstaltsanbringelse for have dræbt sin mand med kniv den 3. januar 2022.

8. marts 2023

Grønlands Politi

Mand får beslaglagt 42 poser med øl

En 54-årig mand blev i weekenden anholdt og sigtet for ulovlig salg af alkohol, da en patrulje stoppede ham i hans bil, hvor han kørte rundt med mere end 400 øl pakket i indkøbsposer.

Forslag