Spring til hovedindhold

Forslag

Politiskolen

Grønlands Politi har brug for dygtige poltibetjente. Er du én af dem?

Dette element kan ikke vises, da du ikke har accepteret de påkrævede cookies. Ret dit samtykke nedenfor for at se det.



Læs mere om cookies.

Hvad kræver det at blive politiuddannet?

For at blive politibetjent skal du igennem politiets basisuddannelse på i alt 28 måneder med både skoleophold på politiskolen i Grønland og praktikophold på politistationen i Nuuk.

 

Det er et betroet og attraktivt job at være politibetjent. Derfor er der mange mentale, fysiske og teoretiske krav, du skal leve op til for at komme i betragtning som politistuderende. Du kan med andre ord kun blive politibetjent, hvis du virkelig vil det.

Udover de almindelige krav til politiets basisuddannelse, som du kan læse mere om på politiskolen.dk, så lægger vi vægt på, at du kan begå dig på både grønlandsk og dansk.

 

Ansøgningsfrist

Der er forventet studiestart på politiskolen i Grønland den 1. august 2021. Ansøgningsfristen er den 1. marts 2021.

 

Send din ansøgning via boksen længere nede på denne side.

 

Sådan søger du

Din ansøgning om optagelse på politiskolen i Grønland indsender du til os digitalt. Det er vigtigt, at du får uploadet alle de nødvendige dokumenter i din ansøgning.

 

Download, print og underskriv samtykkeerklæringen i boksen længere nede på denne side.

 

Optagelsesprøver

Når vi har vurderet din ansøgning, kan det være, at du bliver inviteret til vores optagelsesprøver. Prøverne består af en fysisk prøve, en skriftlig prøve, en samarbejdsopgave og en afsluttende, individuel samtale.

Du bør ikke undervurdere, hvor svært det kan være at blive optaget på politiskolen, så hvis du allerede nu ved, at du vil søge ind på Politiskolen, bør du gå i gang med forberedelserne.

Du skal være godt forberedt til prøven, for du skal være både personligt, fysisk og uddannelsesmæssigt rustet til politiuddannelsen. Derudover skal du også være en god rollemodel.

Husk ny, korrekt samtykkeerklæring

Hver gang du ansøger, skal du udfylde, printe, underskrive og uploade et nyt eksemplar af denne samtykkeerklæring, der specifikt er til ansøgninger til politiuddannelsen.

Du kan ikke bruge andre typer af samtykkeerklæringer.

Download samtykkeerklæring

Politiskolen i Grønland: Ansøgningsfrist 1. marts 2021

Opret dig som ansøger, ansøg med en eksisterende profil, genoptag en ufærdig ansøgning eller send din ansøgning.

Ansøg Politiskolen i Grønland

Min profil

Efter du har sendt din ansøgning: Log ind her for at følge behandlingen af din ansøgning, se foreløbige prøveresultater, ret oplysninger, upload nye dokumenter

Min profil