Spring til hovedindhold

Forslag

Politiskolen

Bliv politibetjent / Politiinngorit. Vil du gøre en forskel? Så søg ind som politibetjent i Grønland.

Dette element kan ikke vises, da du ikke har accepteret de påkrævede cookies. Ret dit samtykke nedenfor for at se det.Læs mere om cookies.

Som politibetjent oplever du hurtigt, at ikke to dage er ens. Og sådan er det allerede fra du starter på Politiskolen. På uddannelsen får du brugt mange sider af dig selv, du udvikler en faglig viden og evne til at arbejde som politibetjent i praksis.

 

Politiuddannelsen varer to år og fire måneder - først 11 måneder på Politiskolen i Nuuk efterfulgt af 11 måneders praktik hos politiet i Nuuk og endelig seks måneders skoleophold på Politiskolen i Nuuk.

 

For at blive optaget på Politiskolen skal du kunne leve op til den rolle og det ansvar, der er forbundet med at bære en politiuniform. Derfor skal du opfylde personlige, fysiske, helbredsmæssige og uddannelsesmæssige krav, og du skal desuden kunne begå dig på dansk både mundtligt og skriftligt - eller havde forudsætningen for at lære det.

 

Du kan læse mere om optagelseskravene og selve uddannelsen her.

 

Du får fuld løn under hele uddannelsen, og politiet stiller en personalebolig til rådighed, som du kan leje. Kommer du fra en by uden for Nuuk eller fra Danmark, sørger vi for bohaveflytning i forbindelse med studiestart.

 

Se videoer om hverdagen på Politiskolen 

Se video om hverdagen som politibetjent

Se video om karrieremulighederne i politiet

 

Sådan søger du

Vi åbner for ansøgninger igen i juni 2023.Til den tid kan du søge ind her på hjemmesiden, hvor du skal uploade alle de nødvendige dokumenter: Ansøgning, CV, eksamensbevis, samtykkeerklæring samt andre relevante bilag.

 

Næste ansøgningfrist er 1. september 2023. 

 

Optagelsesprøver

Når vi har vurderet din ansøgning, kan det være, at du bliver inviteret til vores optagelsesprøver i Nuuk. Prøverne består af en fysisk prøve, en skriftlig prøve, en samarbejdsopgave og en individuel samtale.

 

Du bør ikke undervurdere optagelsesprøverne, så hvis du allerede nu ved, at du vil søge ind på Politiskolen, bør du gå i gang med forberedelserne.

 

Bor du andre steder end i Nuuk, og bliver du inviteret til optagelsesprøve, afholder politiet de udgifter, der er forbundet med at deltage. 

 

Se videoer med vejledning til den fysiske og skriftlige optagelsesprøve

 

Du kan også følge Politiskolen i Danmark på Facebook, hvor du kan finde hjemmetræningsvideoer m.m.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du blot vide mere om politiuddannelsen, kan du kontakte Grønlands Politi, HR på e-mail grl-personale@politi.dk eller på telefon 365129.

Husk ny, korrekt samtykkeerklæring

Hver gang du ansøger, skal du udfylde, printe, underskrive og uploade et nyt eksemplar af denne samtykkeerklæring, der specifikt er til ansøgninger til politiuddannelsen.

Du kan ikke bruge andre typer af samtykkeerklæringer.

Download samtykkeerklæring

Min profil

Efter du har sendt din ansøgning: Log ind her for at følge behandlingen af din ansøgning, se foreløbige prøveresultater, ret oplysninger, upload nye dokumenter

Min profil

Forslag