Spring til hovedindhold

Forslag

Politiskolen

Vil du gøre en forskel? Så er det nu, du skal søge om at blive politibetjent i Grønland.

Dette element kan ikke vises, da du ikke har accepteret de påkrævede cookies. Ret dit samtykke nedenfor for at se det.Læs mere om cookies.

Som politibetjent oplever du hurtigt, at ikke to dage er ens. Og sådan er det allerede fra du starter på Politiskolen. I løbet af uddannelsen, får du brugt mange sider af dig selv. Du udvikler en faglig viden og evne til at arbejde som politibetjent i praksis.

 

Du får løn under hele uddannelsen, der varer to år og fire måneder med både skoleophold på Politiskolen i Grønland og praktikophold på politistationen i Nuuk.

 

For at blive optaget på Politiskolen, skal du kunne leve op til den rolle og det ansvar, der er forbundet med at bære en politiuniform. Derfor er der mange personlige, fysiske og helbredsmæssige og uddannelsesmæssige krav, du skal leve op til for at komme i betragtning som politistuderende.

 

Ud over de almindelige krav til politiets basisuddannelse, som du kan læse mere om på politiskolen.dk, så lægger vi vægt på, at du kan begå dig på både grønlandsk og dansk.

 

Hvis du er bosiddende i Danmark, får du anvist en bolig i Grønland og ydet flyttegodtgørelse efter de gældende bestemmelser i Grønland.

 

Sådan søger du

Vi åbner for nye ansøgninger i løbet af det kommende forår. Følg med her på siden for blive opdateret om, hvornår du igen kan søge ind på Politiskolen i Grønland i 2022. 

 

Når vi igen åbner for ansøgnigner, og du har sendt din ansøgning, kan du logge ind på Min profil, hvor du kan se status for din ansøgning og tilføje nye dokumenter.

 

Det er vigtigt, at du får uploadet alle de nødvendige dokumenter: ansøgning, CV, eksamensbevis, en ny samtykkeerklæring samt andre relevante bilag. 

 

I boksene længere nede på denne side kan du sende din ansøgning, logge ind på din profil og downloade, printe og underskrive samtykkeerklæringen, når det til foråret er muligt at søge igen. 

 

Optagelsesprøver

Når vi har vurderet din ansøgning, kan det være, at du bliver inviteret til vores optagelsesprøver i Nuuk. Prøverne består af en fysisk prøve, en skriftlig prøve, en samarbejdsopgave og en afsluttende, individuel samtale.

 

Du bør ikke undervurdere optagelsesprøverne, så hvis du allerede nu ved, at du vil søge ind på Politiskolen, bør du gå i gang med forberedelserne.

 

Se videoer med vejledning til den fysiske og skriftlig optagelsesprøve

 

Du kan også følge Politiskolen på Facebook, hvor du kan finde hjemmetræningsvideoer mm.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du blot vide mere om politiuddannelsen, kan du kontakte Grønlands Politi, HR på mail grl-personale@politi.dk eller på telefon 365129.

Politiskolen i Grønland: Ansøgningsfrist opdateres til foråret 2022

Opret dig som ansøger, ansøg med en eksisterende profil, genoptag en ufærdig ansøgning, eller send din ansøgning.

Husk ny, korrekt samtykkeerklæring

Hver gang du ansøger, skal du udfylde, printe, underskrive og uploade et nyt eksemplar af denne samtykkeerklæring, der specifikt er til ansøgninger til politiuddannelsen.

Du kan ikke bruge andre typer af samtykkeerklæringer.

Download samtykkeerklæring

Min profil

Efter du har sendt din ansøgning: Log ind her for at følge behandlingen af din ansøgning, se foreløbige prøveresultater, ret oplysninger, upload nye dokumenter

Min profil