Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

5. juli 2024 15:41

Dronning Mary ramt af elektrisk handikap scooter ved besøg i Nuuk

Ved Kongeparrets ankomst til Nuuk i går, sammen med deres to børn Vincent og Josephine, blev dronning Mary ved et uheld ramt af en elektrisk handikap scooter.

De royales besøg i Nuuk startede i går ud med et stort fremmøde af byens borgere. Kolonihavnen var fyldt med glade miner og mennesker i alle aldre. I mængden kom én af deltagerne i velkomsten til at påkøre dronning Mary med sin elektriske handikap scooter.

Sammenstødet var forårsaget af, at idet føreren af el scooteren rakte sin hånd frem for at give dronningen et håndtryk, kom vedkommende til at ramme speederen. Dermed gav scooteren et hop, hvilket resulterede i et mindre sammenstød med dronningen.

Ingen kom til skade ved sammenstødet og det er bekræftet, at der er tale om et uheld.

Grønlands Politi har ingen yderligere kommentarer til uheldet.
 

Dronning Mary ramt af elektrisk handikap scooter ved besøg i Nuuk

21. oktober 2024

Grønlands Politi

2 personer fundet omkommet tæt på Oqaatsut

Vagtcentralen i Nuuk modtog i går anmeldelser om fundet af en jolle med skader og kort efter om fundet af 2 livløse personer tæt på bygden Oqaatsut.

17. oktober 2024

Grønlands Politi

Borgere opfordres til at ringe ind med oplysninger om afdød 20 årig

Grønlands Politi opfordrer borgere til at ringe ind med informationer om den afdødes færden i perioden fra onsdag den 2. oktober til fredag den 4. oktober.

14. oktober 2024

Grønlands Politi

Grønlands Landsret stadfæster beslutning om fortsat tilbageholdelse af Paul Watson

Grønlands Landsret har i dag fastholdt retten i Grønlands afgørelse om fortsat at tilbageholde stifteren af organisationen Captain Paul Watson Foundation, Paul Watson.