Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

25. juni 2024 13:07

Hærværksbølge har plaget Råstofskolen i Sisimiut

Tre gange på mindre end én uge er øvelsesområdet tilknyttet KTI Råstofskolen i Sisimiut blevet ramt af hærværk, begået af mindreårige.

Den 14. juni blev der begået omfattende hærværk på adskillige entreprenørmaskiner på øvelsesområdet, der er tilknyttet KTI Råstofskolen i Sisimiut.

På grund af hærværket manglede der derfor fire entreprenørmaskiner til den praktiske del af en svendeprøve, som blev afholdt den 14. juni.

Den 17. juni blev der endnu engang begået hærværk på maskinerne, og igen den følgende nat.

Det skønnes, at hærværket har medført skader for en samlet værdi af omtrent 60.000 kr. Det endelige beløb er endnu ukendt.

Politikommissær Karl Jørgen Lennert fra Sisimiut politi udtaler:
"Vores lokalområde lider under denne slags kriminalitet, som både har konsekvenser for samfundet og den enkelte elev på råstofsskolen. Vi gør fra politiets side alt hvad vi kan for at komme til bunds i hærværkssagerne, og har også allerede fundet de formodede gerningspersoner, som viser sig at være mindreårige".

Politiet er fortsat opmærksomme på området.
 

Hærværksbølge har plaget Råstofskolen i Sisimiut

21. oktober 2024

Grønlands Politi

2 personer fundet omkommet tæt på Oqaatsut

Vagtcentralen i Nuuk modtog i går anmeldelser om fundet af en jolle med skader og kort efter om fundet af 2 livløse personer tæt på bygden Oqaatsut.

17. oktober 2024

Grønlands Politi

Borgere opfordres til at ringe ind med oplysninger om afdød 20 årig

Grønlands Politi opfordrer borgere til at ringe ind med informationer om den afdødes færden i perioden fra onsdag den 2. oktober til fredag den 4. oktober.

14. oktober 2024

Grønlands Politi

Grønlands Landsret stadfæster beslutning om fortsat tilbageholdelse af Paul Watson

Grønlands Landsret har i dag fastholdt retten i Grønlands afgørelse om fortsat at tilbageholde stifteren af organisationen Captain Paul Watson Foundation, Paul Watson.