Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

7. oktober 2024 12:35

Mand sigtet i forbindelse med mistænkeligt dødsfald i blok 5

Grønlands Politi har sigtet en mand for manddrab i sagen om den dødfundne 20 årig mand i blok 5, der blev fundet fredag den 4. oktober.

Kl. 10.22 om formiddagen fredag den 4. oktober 2024 modtog Grønlands Politi en anmeldelse om en dødfunden mand i blok 5 på H.J. Rinksvej i Nuuk. Politiet har været til stede i området siden og efterforsket sagen som et mistænkeligt dødsfald.

På baggrund af omstændighederne på stedet og politiets efterforskning er en 25 årig mand lørdag aften blevet anholdt og sigtet for drab. Han blev fremstillet for Sermersooq kredsret klokken 17.00 søndag den 6. oktober. Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre. Han blev tilbageholdt i 25 dage, og har kæret til Landsretten.

På grund af den igangværende efterforskning, kan Grønlands Politi på nuværende tidspunkt ikke oplyse nærmere detaljer vedrørende sagen.

Borgere opfordres fortsat til at kontakte politiet, hvis de har oplevet eller set noget mistænkeligt omkring blok 5 i sidste uge.

Du kan ringe ind til vagtcentralen på 701448.
 

14. oktober 2024

Grønlands Politi

Grønlands Landsret stadfæster beslutning om fortsat tilbageholdelse af Paul Watson

Grønlands Landsret har i dag fastholdt retten i Grønlands afgørelse om fortsat at tilbageholde stifteren af organisationen Captain Paul Watson Foundation, Paul Watson.

14. oktober 2024

Grønlands Politi

Drab i Blok 5 Endnu en mand sigtet for drab

En 41-årig mand blev i går lørdag den 12.oktober sigtet for drab i drabssagen.

5. oktober 2024

Grønlands Politi

Grønlands Politi efterforsker mistænkeligt dødsfald i blok 5 i Nuuk

Politiet efterforsker en dødfunden mand i et depotrum i blok 5 som følge af en anmeldelse modtaget fredag morgen.