Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

11. april 2019

Tak til borgerne i Aasiaat for at yde hjælp i forbindelse med færdselsuheld

Borgerne i Aasiaat stimlede sammen og hjalp en tilskadekommen borger med at komme fri fra bilen, da hun var blevet påkørt af en personbil og sad fastklemt under den.

Aasiaat Politi modtog i går aftes en anmeldelse om et færdselsuheld i byen, hvor en ældre kvinde var blevet påkørt af en personbil og sad fastklemt under bilen. Politiet og ambulancen kom straks til stedet for at hjælpe den tilskadekomne fri fra bilen og køre hende på sygehuset.

Tæt ved uheldstedet samlede der sig en stor flok mennesker, som bidrog til at løfte den ene side af bilen, så kvinden kunne trækkes fri af bilens foraksel.

Kvinden er nu indlagt på sygehuset til behandling og observation.

Politiet i Aasiaat vil i forbindelse med hændelsen takke borgerne i Aasiaat for deres hurtige indsats med at yde hjælp til den tilskadekomne.

Pressekontakt

Presse- og kommunikationsmedarbejder Camilla Palmann

E-mail: CPA013@politi.dk

Telefon: 365144

Flere nyheder

5. februar 2020

Grønlands Politi

Anmeld seksuelle overgreb - vi hjælper dig

I dag lancerer Grønlands Politi kampagnen ”ANMELD SEKSUELLE OVERGREB – VI HJÆLPER DIG”. Kampagnen skal oplyse befolkningen om, hvordan seksuelle overgreb anmeldes til politiet, så politiet får flere anmeldelser, og tabuet om seksuelle overgreb brydes.

23. september 2019

Grønlands Politi

Ny rapport om seksualforbrydelser mod børn og unge i Tasiilaq

Et af vores fokusområder i Grønlands Politi er at nedbringe antallet af seksuelle overgreb mod børn og unge. Vi har derfor udarbejdet en rapport, som kortlægger seksualforbrydelser mod børn og unge i Tasiilaq.

1. maj 2019

Grønlands Politi

Grønlands Politi forlænger fristen til at køre med pigdæk

Grundet vejrmæssige forhold forlænges fristen til at køre med pigdæk i Avannaata og Qeqertalik Kommunia.

Nej tak til cookies