Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

11. april 2019 14:14

Tak til borgerne i Aasiaat for at yde hjælp i forbindelse med færdselsuheld

Borgerne i Aasiaat stimlede sammen og hjalp en tilskadekommen borger med at komme fri fra bilen, da hun var blevet påkørt af en personbil og sad fastklemt under den.

Aasiaat Politi modtog i går aftes en anmeldelse om et færdselsuheld i byen, hvor en ældre kvinde var blevet påkørt af en personbil og sad fastklemt under bilen. Politiet og ambulancen kom straks til stedet for at hjælpe den tilskadekomne fri fra bilen og køre hende på sygehuset.

Tæt ved uheldstedet samlede der sig en stor flok mennesker, som bidrog til at løfte den ene side af bilen, så kvinden kunne trækkes fri af bilens foraksel.

Kvinden er nu indlagt på sygehuset til behandling og observation.

Politiet i Aasiaat vil i forbindelse med hændelsen takke borgerne i Aasiaat for deres hurtige indsats med at yde hjælp til den tilskadekomne.

 

22. december 2023

Grønlands Politi

62-årig mand dømt for spiritussejlads i principiel afgørelse i landsretten

Grønlands Landsret fandt onsdag den 20. december en 62-årig mand skyldig i en sag om spiritussejlads. Dommen er principiel, da den sidestiller spiritussejlads med spirituskørsel.

19. december 2023

Grønlands Politi

Nu får alle kommuner i Grønland samme hastighedsbegrænsninger

Efter dialog mellem Grønlands Politi og alle landets kommuner er det besluttet at lave en fælles bekendtgørelse, der ensretter hastighedsgrænserne i samtlige kommuner fra 1. januar 2024.

18. december 2023

Grønlands Politi

18-årig mand idømt 10 års anstaltsanbringelse for drab i Qasigiannguit

Qaasuitsoq Kredsret fandt i dag en 18-årig mand skyldig i at have skudt og dræbt en mand i december sidste år. Den tiltalte blev idømt 10 års anstaltsanbringelse.