Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

5. september 2024 17:39

SAR eftersøgning indstillet

Eftersøgningen af en 25 årig mand, der har været savnet i Upernavik siden lørdag den 31. august er indstillet.

Myndighederne og mange frivillige har siden lørdag den 31. august ledt efter en 25 årig mand i Upernavik, som efter en festival ikke lod høre fra sig.

Anmeldelsen om den savnede blev modtaget af politiets vagtcentral søndag den 1. september kl. 02.35, efter at pårørende ikke kunne komme i kontakt med ham.

Politiet iværksatte derfor en eftersøgning af den 25 årige i tæt samarbejde med brandmyndighederne og mange frivillige i Upernavik.

Upernavik øen, kystlinjen samt det nære farvandsområde er blevet afsøgt, mange vidner er afhørt, ligesom alle former for digitale spor er undersøgt.

Selvom myndighederne og civile har ledt intensivt på- og omkring Upernavik Øen, er det ikke lykkedes at finde den 25 årige mand. Eftersøgningen blev i går indstillet, idet der på nuværende tidspunkt ikke er flere spor at følge.

De pårørende er underrettet.

Politiet vil gerne takke de mange frivillige for deres store indsats i eftersøgningen.
 

4. september 2024

Grønlands Politi

Fortsat tilbageholdelse af Paul Watson

Stifteren af organisationen Captain Paul Watson Foundation, Paul Watson, skal fortsat være tilbageholdt til foreløbigt den 2. oktober 2024.

2. september 2024

Grønlands Politi

SAR eftersøgning indstillet

Eftersøgning af en 37-årig mand der fredag eftermiddag er sejlet fra Narsarsuaq mod Qassiarsuk i en kajak indstilles.

23. august 2024

Grønlands Politi

Tidligere drabsmand idømt forvaring i endnu en drabssag

Kujalleq Kredsret har i dag idømt en 35-årig mand fra Qaqortoq forvaring på ubestemt tid for et drab begået i februar 2023.