Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

21. februar 2019

Grønlands Politi søger kommunefogeder gennem nyt rekrutteringsprojekt

Grønlands Politi søsætter nyt rekrutteringsprojekt, hvor fokus er at rekruttere flere kommunefogeder til Grønlands Politi, som kan være med til at skabe tryghed lokalt i Grønland.

Grønlands Politi ønsker at skabe tryghed for alle borgere i Grønland. Derfor søger vi kommunefogeder til at assistere politiet med at skabe ro og orden lokalt i Grønland.

 

Den 21. februar 2019 opstarter vi et 3-årigt rekrutteringsprojekt med fokus på at rekruttere flere kommunefogeder til Grønlands Politi.
I forbindelse med projektet vil ansatte i Grønlands Politi løbende i foråret besøge flere af landets bygder samt Kangaatsiaq for at fortælle borgerne om jobbet som kommunefoged. Første bygd, der bliver besøgt, er Kapisillit ved Nuuk.

 

Der vil under besøgene blive orienteret om både politiets og kommunefogedernes opgaver, om den uddannelse og oplæring, man skal gennem for at blive ansat som kommunefoged i Grønlands Politi, ligesom der naturligvis vil blive orienteret om muligheden for at blive ansat hos politiet som kommunefoged.

 

Politimester Bjørn Tegner Bay udtaler i den forbindelse:

 

”Vi er i Grønlands Politi afhængige af dygtige kommunefogeder, der skaber sikkerhed og tryghed i byerne og bygderne. Kommunefogederne gør et stort stykke arbejde med at sikre tryghed, ro og orden lokalt i Grønland og er dermed med til at gøre en forskel for den enkelte borger hver dag”.

Pressekontakt

Presse- og kommunikationsmedarbejder Camilla Palmann

E-mail: CPA013@politi.dk

Telefon: 365144

Flere nyheder

21. februar 2019

Grønlands Politi

Så er årsstatistikken for 2018 tilgængelig

I dag offentliggører Grønlands Politi årsstatistikken for 2018. Årsstatistikken indeholder som vanligt oplysninger om kriminalitetsudviklingen og kriminalitetsmønsteret i landet. Derfor kan læsningen af årsstatistikken give et billede af samfundet og et bredt indblik i Grønlands Politis opgaver og arbejdsforhold.

4. februar 2019

Grønlands Politi

Savnet familie fundet død

Aasiaat Politi har fundet den familie, der blev meldt savnet den 27. november 2018, da de sejlede ud i deres jolle mellem Aasiaat og Niaqornaarsuk. Jollen blev fundet ved bunden af Amitsuarssuk-fjorden sydøst for Aasiaat. I nærheden af jollen blev den savnede familie fundet døde.

4. januar 2019

Grønlands Politi

Nedstyrtningsrapport for alvorlige fjeldskred i Grønland offentliggjort

Grønlands Selvstyre har i dag den 4. januar 2019 offentliggjort en nedstyrtningsrapport, som indeholder foreløbige risikovurderinger i forhold til alvorlige fjeldskred i hele Grønland.

Nej tak til cookies