Spring til hovedindhold

Forslag

Grønlands Politi

Nyhed

21. februar 2019

Grønlands Politi søger kommunefogeder gennem nyt rekrutteringsprojekt

Grønlands Politi søsætter nyt rekrutteringsprojekt, hvor fokus er at rekruttere flere kommunefogeder til Grønlands Politi, som kan være med til at skabe tryghed lokalt i Grønland.

Grønlands Politi ønsker at skabe tryghed for alle borgere i Grønland. Derfor søger vi kommunefogeder til at assistere politiet med at skabe ro og orden lokalt i Grønland.

 

Den 21. februar 2019 opstarter vi et 3-årigt rekrutteringsprojekt med fokus på at rekruttere flere kommunefogeder til Grønlands Politi.
I forbindelse med projektet vil ansatte i Grønlands Politi løbende i foråret besøge flere af landets bygder samt Kangaatsiaq for at fortælle borgerne om jobbet som kommunefoged. Første bygd, der bliver besøgt, er Kapisillit ved Nuuk.

 

Der vil under besøgene blive orienteret om både politiets og kommunefogedernes opgaver, om den uddannelse og oplæring, man skal gennem for at blive ansat som kommunefoged i Grønlands Politi, ligesom der naturligvis vil blive orienteret om muligheden for at blive ansat hos politiet som kommunefoged.

 

Politimester Bjørn Tegner Bay udtaler i den forbindelse:

 

”Vi er i Grønlands Politi afhængige af dygtige kommunefogeder, der skaber sikkerhed og tryghed i byerne og bygderne. Kommunefogederne gør et stort stykke arbejde med at sikre tryghed, ro og orden lokalt i Grønland og er dermed med til at gøre en forskel for den enkelte borger hver dag”.

Pressekontakt

Presse- og kommunikationsmedarbejder Camilla Palmann

E-mail: CPA013@politi.dk

Telefon: 365144

Flere nyheder

1. maj 2019

Grønlands Politi

Grønlands Politi forlænger fristen til at køre med pigdæk

Grundet vejrmæssige forhold forlænges fristen til at køre med pigdæk i Avannaata og Qeqertalik Kommunia.

11. april 2019

Grønlands Politi

Tak til borgerne i Aasiaat for at yde hjælp i forbindelse med færdselsuheld

Borgerne i Aasiaat stimlede sammen og hjalp en tilskadekommen borger med at komme fri fra bilen, da hun var blevet påkørt af en personbil og sad fastklemt under den.

11. april 2019

Grønlands Politi

Signe modtager Ingbøl-trofæet for helteværdig redningsaktion

Signe Ravn-Højgaard reddede sin vens liv – nu hædres hun med Redningsmedailleselskabets Ingbøl-trofæ. Trofæet gives til personer, der har udvist heltemod, og hvor hensynet til eget liv og førlighed er tilsidesat for at hjælpe mennesker, der er i vanskelligheder.

Nej tak til cookies